24/7 bereikbaar

Vindt er een calamiteit plaats of heeft u een urgent probleem met uw reis en direct een oplossing nodig? Geen nood. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week persoonlijk bereiken.

Geen callcenter, maar direct één van onze eigen medewerkers. Dat is de garantie van onze persoonlijke service.

Online inchecken

Vanaf 36-24 uur van te voren kunt u bij de meeste luchtvaart- maatschappijen online inchecken en uw stoelreservering regelen.

Selecteer met één klik de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt en u komt direct op de juiste pagina terecht waar u kunt inchecken. Goede reis!

Besparen op zakenreizen

Wij nemen u tijd en werk uit handen, maar wij zorgen ook dat uw reizen zo efficiënt mogelijk geboekt worden.

Kosten voor vliegtickets zijn veruit de grootste kostenpost. Besparingen en creativiteit hierbinnen hebben dan ook het meeste effect. Neem deel aan de verschillende bedrijfs-spaarprogramma’s of maak gebruik van onze kortingstarieven

Betaaloplossingen

Bij Reis & Zo kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en zelfs diverse krediettermijnen. Van cash and carry tot een maandelijkse factuur, op rekening of met creditcard of Business Travel Accounts van zowel Airplus als American Express.

Hotels

Reis & Zo kan elk hotel ter wereld voor u boeken en u een passend voorstel doen. Vraag onze medewerkers om een offerte of zoek zelf naar de beschikbaarheid en prijzen in één van onze hoteldatabases met ruim 1.3 miljoen hotels wereldwijd.

Autohuur

Reis & Zo heeft voor haar klanten  wereldwijd een ruime keuze huurauto’s op basis van  all-inclusive prijzen. Boek bij ons uw huurauto! Onze medewerkers helpen u graag!
Liever zelf een auto boeken? Dat kan via onze online tool.

Zakelijke reisverzekering

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance  is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. Je kunt je als zakelijke reiziger volledig richten op het doel van de reis en erop vertrouwen dat de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld klaar staat wanneer dat nodig is. In nood, maar ook bij minder spoedeisende, reisgerelateerde vragen.

Overige (online) services

Reis & Zo is een full-service reisorganisatie. Wilt u echter zelf de touwtjes in handen houden met de zekerheid van onze persoonlijke assistentie?

Met de online booking tools van Reis & Zo zoekt, vergelijkt en boekt u gemakkelijk vluchten, hotels, huurauto’s, internationale treinen, enzovoorts.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP OF KOM LANGS

REIS & ZO ZAKENREIZEN
STAAT VOOR U KLAAR

Onze voordelen voor u

Een vast team zakelijke reisspecialisten met jarenlange ervaring.
Kostenbesparing d.m.v. smarttickets, creative ticketing en de beste deals.
Een 100% onafhankelijke reisorganisatie: dus objectief in advies.
Compleet aanbod, inclusief NDC en lowcost content.
Persoonlijke aandacht en service.
Volledig gecertificeerd.