Vliegtickets

Vliegtickets zijn de grootste kostenpost binnen uw reiskosten. Besparingen hebben dan ook direct het meeste effect.

Reis & Zo bespaart door:

  • een database met speciaal onderhandelde tarieven
  • tarieven voor frequent door u bezochte bestemmingen
  • creatief gebruik van zgn. smarttickets

Een onzekere post binnen vliegtickets vormen de (luchthaven-)belastingen. Veelal zijn deze zeer hoog in verhouding tot het totale ticketbedrag. Deze belastingen zijn echter niet onderhandelbaar.


Wijzigingen en annuleringen

Afhankelijk van de voorwaarden van een vliegtarief gelden wijziging- of annuleringskosten.

Om deze kosten te optimaliseren stemmen wij uw boekingsgedrag af met diverse tarieven. Flexibiliteit wordt afgestemd op tariefniveau, dan wel een besparing op een lager tarief wordt afgewogen tegen geldende wijziging- of annuleringskosten.


(Bedrijf-)spaarprogramma’s en corporate contracten

Reis & Zo monitort uw omzetstromen per bestemming, per luchtvaartmaatschappij. Met deze gegevens kunnen wij desgewenst een actieve rol spelen in het onderhandelen van speciaal voor u geldende kortingen bij luchtvaartmaatschappijen.

Maar ook pro-actief kunnen wij een rol spelen bij projecten van onze klanten. Vraag ernaar bij één van onze medewerkers.

Tevens adviseert Reis & Zo u over deelname aan de diverse (bedrijf-)spaarprogramma’s. Deelname is kosteloos en u als klant spaart bijvoorbeeld zowel als reiziger met uw persoonlijk frequent flyer programma als met uw bedrijf-spaarprogramma voor gratis tickets, upgrades, enzovoorts.

Voorbeelden van bedrijf-spaarprogramma’s:

British Airways On Business
Emirates Business Rewards
Etihad Airways BusinessConnect
KLM Bluebiz
Lufthansa PartnerPlusBenefit
Qatar Airways Qbiz
SAS for Business


Hotels, transfers, taxi’s, huurauto’s, treinen, visa, etc.

Hoewel deze onderdelen vaak een beperkte post binnen een gemiddeld reiskostenbeleid  zijn, beschikt Reis & Zo over scherpe tarieven voor alle activiteiten tijdens de zakenreis.

Ook hierbinnen geldt dat optimalisatie van het reisbeleid, bijvoorbeeld een beleidsclassificatie voor hotels (bijv. altijd 4-sterren+ hotels binnen een straal van X km van de locatie) of autohuur (bijv. altijd categorie ‘mid-size’ voor een bepaalde categorie reizigers) bijdraagt tot een optimalisatie van reiskosten binnen deze onderdelen.


Bemiddelingskosten

Met onze jarenlange expertise kunnen wij een significante optimalisatie teweeg brengen binnen alle kosten van uw reisbeleid.

Ook onze bemiddelingskosten vertegenwoordigen wederom een beperkt deel binnen de totale reiskosten, echter ook deze kosten vinden wij niet onbelangrijk.

Reis & Zo hanteert concurrerende tarieven die rekening houden met uw gewenste manier van werken. Wij laten u dus de keus welk tariefmodel u wenst.


All-inclusive dienstverlening:

Geen extra toeslagen voor werkzaamheden als wijzigen en/of annuleren, hotelboekingen, autohuur, taxivervoer, parkeren, 24-uurs calamiteitenservice, bemiddeling contracten, consultancy, enzovoorts. Echt all-inclusive! Vraag ons naar de voorwaarden.

  • IATA vliegtickets
  • Luchthavenbelasting
  • Hotels
  • Lowcost vliegtickets
  • Autohuur
  • Treintickets
  • Bemiddelingskosten