Vliegtickets

Vliegtickets zijn de grootste kostenpost binnen uw reiskosten. Besparingen hebben dan ook direct het meeste effect.

Reis & Zo bespaart door:

  • een database met speciaal onderhandelde tarieven
  • tarieven voor frequent door u bezochte bestemmingen
  • creatief gebruik van zgn. smarttickets

Een onzekere post binnen vliegtickets vormen de (luchthaven-)belastingen. Veelal zijn deze zeer hoog in verhouding tot het totale ticketbedrag. Deze belastingen zijn echter niet onderhandelbaar.


Wijzigingen en annuleringen

Afhankelijk van de voorwaarden van een vliegtarief gelden er wijziging- of annuleringskosten. Om deze kosten te optimaliseren stemmen wij uw boekingsgedrag af met diverse tarieven. Flexibiliteit wordt afgestemd op tariefniveau, dan wel een besparing op een lager tarief wordt afgewogen tegen geldende wijziging- of annuleringskosten.


(Bedrijf-)spaarprogramma’s en corporate contracten

Reis & Zo Zakenreizen monitort uw omzetstromen per bestemming, per luchtvaartmaatschappij. Met deze gegevens kunnen wij desgewenst een actieve rol spelen in het onderhandelen van speciaal voor u geldende kortingen bij luchtvaartmaatschappijen. Maar ook pro-actief kunnen wij een rol spelen bij projecten van onze klanten.

Tevens adviseren wij u over deelname aan de diverse (bedrijf-)spaarprogramma’s. Deelname is kosteloos en u als klant spaart zowel als reiziger met uw persoonlijk frequent flyer programma als met uw bedrijf-spaarprogramma voor bijvoorbeeld kortingen, gratis tickets, upgrades, enzovoorts. Onderaan deze pagina hebben wij de belangrijkste bedrijfspaarprogramma’s vermeldt; doe er uw voordeel mee!

Internationale treinen

Treintickets kunnen vooral binnen een straal van 500 kilometer rond Nederland een besparing qua tijd en kosten opleveren. En ook als het gaat om de bewustwording van de impact van reizen op het milieu is de keuze van de internationale trein een goede afweging: Go Green.

Hotels, veerdiensten, transfers, taxi’s, huurauto’s, visa, etc.

Hoewel deze onderdelen vaak een beperkte post binnen een gemiddeld reiskostenbeleid zijn, beschikt Reis & Zo over scherpe tarieven voor alle activiteiten tijdens de zakenreis.

Ook hierbinnen geldt dat optimalisatie van het reisbeleid, bijvoorbeeld een beleidsclassificatie voor hotels (bijv. altijd 4-sterren+ hotels binnen een straal van X km van de locatie) of autohuur (bijv. altijd categorie ‘mid-size’ voor een bepaalde categorie reizigers) bijdraagt tot een optimalisatie van reiskosten binnen deze onderdelen.


Bemiddelingskosten

Met onze jarenlange expertise kunnen wij een significante optimalisatie teweeg brengen binnen alle kosten van uw reisbeleid. Ook onze bemiddelingskosten vertegenwoordigen een beperkt deel binnen de totale reiskosten, echter ook deze kosten vinden wij niet onbelangrijk. Reis & Zo Zakenreizen hanteert concurrerende tarieven die rekening houden met uw gewenste manier van werken. Wij laten u de keus welk tariefmodel u wenst.


All Inclusive dienstverlening:

Geen onverwachte kosten en extra toeslagen voor werkzaamheden als wijzigen en/of annuleren, hotelboekingen, autohuur, taxivervoer, parkeren, 24-uurs calamiteitenservice, bemiddeling contracten, consultancy, enzovoorts. Echt All Incluvise! Vraag ons naar de voorwaarden.

Een voorbeeld van totale reiskosten:

Bedrijf(spaar)programma's

Air France KLM

Bluebiz zet de standaard in zakelijke loyaliteit en brengt zakenreizen tot een hoger niveau. U kunt eenvoudig blue credits sparen en het is nog interessanter om deze in te wisselen voor gratis tickets!

KLM Bluebiz

British Airways

Spaar On Business punten met American Airlines, British Airways en Iberia, welke kunnen worden ingewisseld voor gratis vluchten en upgrades. Kies voor geselecteerde kortingen op het wereldwijde netwerk.

British Airways On Business

Emirates

Als u deel uitmaakt van een bedrijf, club of liefdadigheidsinstelling, verdient u Business Rewards-punten, elke keer dat uw werknemers of gastreizigers vliegen.

Emirates Business Rewards

Etihad Airways

Etihad BusinessConnect is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven in staat te stellen zoveel mogelijk te besparen op hun zakenreizen. Wanneer uw werknemers voor zaken reizen, verdient uw bedrijf Etihad Guest Miles.

Etihad Airways BusinessConnect

Lufthansa Group

Het bedrijfsbonusprogramma van Lufthansa group (inclusief 10 partner airlines) biedt uw bedrijf veel verschillende manieren om uw reiskosten te optimaliseren. U kunt genieten van een wereldwijd routenetwerk en een ruimere keuze aan prijzen.

Lufthansa PartnerPlusBenefit

Qatar Airways

Qatar Airways biedt een selectie van zakelijke oplossingen die zijn aangepast aan de behoeften van zakenreizigers, met ultramoderne communicatiediensten zodat u op uw eigen voorwaarden kunt vliegen. Of u nu wilt werken, slapen, dineren of gewoon ontspannen, wij creëren zowel in de lucht als op de grond een omgeving die u helpt voorbereiden op zaken die komen.

Qatar Airways Business Solutions

SAS

SAS for Business maakt de reisadministratie eenvoudiger. Het geeft klanten ook directe kortingen op bijna alle vliegtickets. SAS for Business is gratis en vrijblijvend.

SAS for Business